Himlens resurser

Dagens ord i min kalender Tankar om Livet 2 lyder så här:

Himlens resurser är lika stora som alla de problem du någonsin tvingas stöta på.

Visst känns det härligt att veta att himlens resurser är större än våra problem?! Min erfarenhet är att många problem kan jag lösa själv men vissa svårigheter har jag inte möjlighet att hitta en lösning till. Då väljer jag att överlämna det till Gud. Han får ta det. Jag kastar det på honom och vet du, jag tror han gillar när vi kastar över problemen till honom och slutar oroa oss. Har vi gjort vad vi kan så kan vi inte göra mer. Herren får göra det. Tack Jesus för allt du hjälper mig med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s