Nu väntar 12 dagars julledighet

Idag var det sista dagen på jobbet innan jul. Jag fixade allt som måste göras och skickade God Jul-hälsningar till alla mina kunder. Jag tog en bild på mig själv i tomteluva och skrev en hälsning med tack för ett gott samarbete under 2019. Jag gjorde inga massmail utan sände iväg ett mail i taget. Då blir det att man tänker på var och en och jag kände en sådan glädje över alla mina kunder. Vissa av dem har nästan blivit som goda vänner. Jag tycker så mycket om dem. Relationer är verkligen berikande.

Ikväll har jag passat på att önska alla mina vänner på sociala medier en riktigt God Jul! Jag vill också passa på att önska Dig som läser detta en fin och trevlig jul samt lite julefrid också. Det behöver vi alla. ❤️ Kom ihåg orsaken till vårt julfirande – Jesus! ❤️⭐️🤗 Kanske Han säger något speciellt till dig denna julhelg!? Lyssna lite extra och ta till dig av Julens budskap! ❤️🥰 Han vill ge oss ny inspiration och nya idéer. Var rikt välsignad min vän! 🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s