Härlig shoppingdag på julledighetens första dag

Idag har det varit min första dag på julledigheten och jag känner mig så nöjd. Vid 12-tiden åkte jag iväg för att uträtta en massa ärenden som jag inte haft tid med förrän nu. Jag hade en lång lista och betade av det ena efter det andra. Det är så skönt att ha tid till att göra allt man inte hunnit, en sak i taget, och så hittar man ofta lite annat under tiden.

Jag började min dag på Rusta och åkte sen till Mio. Därefter åkte jag till vårt kontor på M2 Center för jag behövde fixa en grej. När jag ändå var där gick jag till Blomsterlandet och köpte två julgrupper som jag ska ta med när vi ska bort på Julafton och Juldagen.

Sen åkte jag till Asecs där jag hade stämt träff med min vän Monica. Vi gick till Soya och åt buffé vilket var gott och trevligt! Monica och jag har alltid mycket att prata om. Sen gick vi vidare var och en för sig.

Jag gick runt på Asecs och betade av på listan tills de stängde kl 18.00. Då gick jag till Willys och köpte mat. Efter det åkte jag till City Gross som har öppet till kl 22.00. Där hittade jag både presenter och julklappar samt mer mat. De hade 50% rabatt på alla julsaker och jag fick se en modernare variant av en adventsljusstake som jag köpte. Den heter Markslöjd Mäster.

Jag lämnade City Gross ca kl 21.30 och insåg att jag varit iväg drygt nio timmar. Jag vände hemåt glad i hågen. Nu har jag packat upp allt och placerat ut ljusstaken. Den blev så fin i fönstret och jag känner mig så nöjd, både med ljusstaken och det andra jag köpt. Jag köpte också nya glödlampor till kristallkronan. Den ena glödlampan efter den andra har slocknat de senaste veckorna och idag var det bara en som fungerade men nu har jag bytt dem alla. Nu är det ljus i vårt hus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s