Kusin Pelle med familj kom till oss ikväll

Mamma har länge sagt att hon skulle vilja bjuda hem Pelle och Barbro med familj. Ikväll var det dags. Kusin Pelle med fru Barbro och två av barnen kom till oss. Johan bor numera i Umeå men var hemma över jul och nyår. Han hjälpte mamma att klippa gräset när hon bodde i huset i Slättingebygd. Hon gillar honom skarpt. Carin bor har nyligen flyttat till Jönköping men var också hemma över helgen. Mamma tycker så mycket om hela familjen. Vi hade en jättetrevlig kväll tillsammans. Vi åt Himmelska grytan samt kaffe med dopp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s