Solig promenad med mamma och trevlig kväll hos kusin Boel

Äntligen sol! Mamma och jag tog en promenad i Nybro City. Det var så härligt och vi njöt av den lilla promenaden.

På kvällen var jag bjuden till min kusin Boel som bor i Nybro, närmare bestämt i Paradiset. Visst är det väl ett underbart namn på en stadsdel?! Goda vännerna Britt-Marie och Jonne var också där. Boel bjöd på varma mackor samt kaffe och glassbåtar vilket var gott. Mycket prat blev det. En trevlig kväll som jag uppskattar mycket. Släkt och vänner uppskattar jag mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s