Äkta glädje när vi ger

Dagens budskap i min kalender Tankar om Livet 2 lyder så här:

Det är när vi ger som vi får uppleva äkta glädje.

Ja, givandets glädje är stor. Tänk så roligt det är när man får ge något riktigt bra till en vän och man vet att den personen önskat sig detta eller kanske ännu roligare när man får överraska någon med något oväntat.

Det finns en välsignelse i att ge. Det sägs att den som ger han får mer. Jag tror det stämmer. Det goda man gör för en människa kommer tillbaka på något sätt. Alla människor på jorden står i en ring och det man ger åt vänster kommer senare tillbaka från höger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s