Härlig körupptakt ikväll med Siyahamb’ ekukhanyeni kwenkos

Ikväll har Vätterton kört igång efter juluppehållet och det var en helt underbar kväll. Mina körkamrater kan så många härliga sånger och ikväll var det bara att hänga med när de körde igång. Det går i en väldig fart och det är så roligt.

Vi sjöng bl.a. Siyahamb’ ekukhanyeni kwenkos som jag hört många gånger men inte själv sjungit på Zulu. Den engelska texten lyder We are marching in the light of God. Det var så underbart och jag ska se till att lära mig den ordentligt.

Så sjöng vi en massa andra härliga låtar. Jag ser fram emot en ny rolig termin med Vätterton.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s