Fin dag i Tranås och bra kväll med samtal

Idag har jag varit i vackra staden Tranås och gjort fyra kundbesök. Det var mycket bra och trevliga kundbesök. Jag åt lunch på M.O.A.:s Krog & Café där jag åt Wallenbergare, på finmald kalvfärs, med potatismos, krämig löksås & ärtor samt lingonsylt. Jättegott!

Jag passade på att ta ett kort denna gråa januaridag men ändå så vacker på många sätt.

Ikväll har maken och jag gått igenom några sidor i dessa böcker som vi fick när vi var på en relationsdag i november. Det blev mycket bra samtal. Jag tycker det är viktigt att med jämna mellanrum sätta sig ner och prata om olika delar av äktenskapet. Ikväll kom det fram många bra och konstruktiva tankar och idéer. Jag sa att vi måste ta fram boken snart igen. Kommunikation är A och O i relationer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s