Hovslättsborna och vännerna Gunnel och Dick hälsade på ikväll

Jag har bjudit flera vänner den senaste tiden och det är väldigt roligt. Lika bra att passa på. Det är mysigt att ha gäster i ”juletid”. Det finns också en hel del gott kvar i frysen vilket är bra.

Min vän och f.d. franskkollega Gunnel träffar jag ganska ofta. Jag har varit en hel del i deras hem där jag också fått träffa hennes trevlige make Dick. De bor här i Hovslätt. Jag har länge tänkt att jag skulle bjuda Dick också och ikväll blev det av. Jag är så glad för det.

Vi har haft en mysig kväll då vi ätit, fikat och pratat. Så blev det husesyn också eftersom Dick inte varit här tidigare. Det är roligt och praktiskt med vänner som bor nära. Det bästa av allt är att de är så underbara människor. Jag trivs verkligen i deras sällskap. En enkel, naturlig och nära vänskap.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s