Nya vännerna Maria och Hanna samt kusinbarn Carin kom hit ikväll

Ikväll har jag haft besök av Carin, Hanna och Maria. Carin är mitt kusinbarn men Hanna och Maria är nya bekantskaper. Maria har jag träffat en gång tidigare och det var den 8 september i Pingstkyrkan här i Hovslätt. Det blev ett så trevligt möte den där fina söndagen och vi sa att vi skulle träffas längre fram men det har inte blivit av tidigare.

Så flyttade Carin till Jönköping under hösten och då visade det sig att hon arbetar på samma ställe som Marias dotter Hanna. Carin och jag pratade om det före jul och tyckte att det vore trevligt med en ”tjejkväll” tillsammans. Ikväll var det dags.

Vi har haft en mysig kväll med mycket prat och många glada skratt. Så underbart med ungdomlig entusiasm och glädje också! Det smittar. Maria och Hanna bor väldigt nära Tallkullen, kanske 500 meter härifrån. Jag är glad att ha fått lära känna dem lite grand. De är goda och gedigna människor, precis som Carin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s