Alla Hjärtans Dag

Idag sprider vi kärlek till alla vi har runtomkring oss. Själv tycker jag det är viktigt att inte fokusera för mycket bara på kärleken till en partner utan också uppmärksamma andra sorters kärlekar denna dag. Vi har mycket kärlek runtomkring oss: kärleken till våra vänner, vår familj, våra släktingar, våra husdjur. Vi kan också känna kärlek till vårt hem, vårt arbete, vår hembygd, allt gott vi äter, motion, vår underbara natur m.m. Kärlek är härligt och det finns mycket att tycka om.

Jag fick ett underbart kort av min vän Mia från Göteborg. Hon hade gjort ett collage med bilder från förra helgen då hon var här hos oss i Jönköping. Jag blev jätteglad och har nu samtidigt ett fint minne från vår tjejhelg hängande på kylskåpet. Det är bra att ha påminnelser som gör mig glad.

Min mans dotter Malin med pojkvän Daniel kom hit igår för att stanna några dagar. Det är mysigt och trevligt. Vi har ätit kyckling-enchiladas ikväll och umgåtts.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s