Den goda ”drogen” Jesus

Jag har länge funderat på en sak. Varför prövar inte fler människor den goda drogen Jesus Kristus? Jag blir oerhört ledsen när jag hör talas om hur drogerna flödar fritt och att många ungdomar testar droger tidigt i livet. Varför? Vad vill man uppnå? Senast idag hörde jag ett inslag på radion där man berättade om olika droger ungdomar prövar på och vissa dör i ovetskapen om hur farligt det är. Vilken oerhörd katastrof! Mitt hjärta gråter.

Jag skulle vilja ropa ut: PRÖVA DROGEN JESUS KRISTUS! Den kommer att ge dig en inre harmoni, energi, kraft och glädje och den har inga farliga biverkningar. Den kommer att leda dig framåt i livet på bästa sätt.

I vårt kristna land Sverige borde det vara naturligt att pröva Jesus. Har vi inom kyrkan blivit för dåliga på att presentera vad Jesus kan göra i människors liv eller varför söker sig inte fler till kyrkorna?

Ibland känns det som att det inte är helt legitimt att besöka en kyrka och framför allt inte en frikyrka. Så galet det kan bli! Det är ju i kyrkan man vill presentera en levande Jesus som hjälper människor i livet. Kan det bli bättre? Kyrkor och frikyrkor finns runtom i Sverige och alla kan gå dit.

Det ordnas hälsomässor och mirakelmässor med healing och annat, kristallkulor visar människor vägen de ska gå etc. Jag skulle vilja vara med och presentera Jesus och be för människor…för att gå på hälsomässor är väl legitimt, eller…?

Jag har tänkt att jag skulle vilja ordna en träff för de som vill pröva drogen Jesus. Vill du vara med? Vi kan träffas för att läsa Bibeln och be. Det händer alltid något när man ber. Det är dynamit. I Bibeln, Guds eget ord, finns så mycket uppmuntran och vägledning att få. Vad sägs om följande smakprov?

Joh. 4: 14 Men den som dricker av det vatten jag ger honom skall aldrig någonsin törsta. Det vatten jag ger skall i honom bli en källa, som flödar fram och ger evigt liv.

Detta får mig att tänka på en gammal sång jag älskar. Här kommer texten:

I’ve got a brand new bottle, I’ve got a brand new bottle, God has filled me with his Holy Ghost wine. I’m so glad that the blessing is mine I’ve got a brand new bottle, made in a new design. I’ve got a brand new bottle and it’s filled with the Holy Ghost wine. I’ve got a new wine in my soul, praise the Lord he made my spirit whole. I’m happy, glad and free, enjoying liberty, as the moments roll. I’ve got a new wine in my soul, praise the Lord I’m under his control. I say good bye to trouble and now I’ve got the bubble of the new wine in my soul.

Fritt översatt: Jag har fått en helt ny flaska. Gud har fyllt mig med sin Helige Andes vin. Jag är så glad att välsignelsen är min. Jag har fått en helt ny flaska, gjord i en ny design och fylld med Den Helige Andes vin. Jag har fått ett nytt vin i min själ, prisad vare Herren som gjorde min ande hel. Jag är lycklig, glad och fri, njuter av friheten, medan ögonblicken passerar. Jag har fått ett nytt vin i min själ. Prisad vare Herren jag är under hans kontroll. Jag säger hej då till bekymmer för nu har jag fått det nya vinets bubbel i min själ.

Jag vill inte säga att man får ett problemfritt liv även om man lever med Jesus men det underlättar att alltid ha någon att prata med och be till. Det är en oerhörd styrka.

Sången ovan säger mycket. Jag minns en gång för många år sen när jag varit på en fest där det serverats en hel del alkohol och många var mer eller mindre påverkade/berusade. Framåt småtimmarna efter att jag fungerat som taxi kunde jag glad och lycklig köra min bil hem själv och jag sjöng denna sång hela vägen. Jag var så oerhört glad att tårarna nästan kom. Det kom en sådan kraft, glädje och tacksamhet över mig. Vilken befrielse att få fylla sig med den Helige Andes vin istället för alkohol och droger. Jag är så glad.

Detta är något jag skulle vilja ge till dagens ungdomar istället för farliga droger. Ja, jag vill ge det till alla människor, både barn, ungdomar och vuxna. Man har inget att förlora på att pröva drogen Jesus. Hör av dig om du vill ha hjälp med att testa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s