Att lyckas inom ett nytt område

Dagens tänkvärda ord i min kalender Tankar om Livet 2 lyder som följer:

För att lyckas inom ett nytt område, göra en ny upptäckt eller göra någonting nytt i livet måste du vara beredd på att misslyckas.

Detta behöver jag säkert ta med mig nu när jag ska börja arbeta lite grand som reseledare. När det gäller att guida resenärer tycker jag det är viktigt att vara påläst och kunna sin sak. Jag har börjat samla in mycket fakta kring olika byggnader och platser i Paris. Jag måste dock inse att det inte finns en möjlighet att kunna allt. Jag kommer säkert att få frågor jag inte kan besvara men så bra att kunna googla och söka kunskap på olika sätt. Det gäller att vara ödmjuk och säga att man inte kan men att man ska ta reda på svaret.

Nu har jag tagit detta steg som jag så länge drömt om och det känns helt rätt. Jag känner en sådan otrolig glädje, inspiration och tacksamhet över att jag ska få göra detta. Just nu sitter jag på tåget på väg till Malmö för fortsatt utbildning under morgondagen. Det ska verkligen bli roligt.

Jag tar med mig dagens ord och kommer att överleva även om jag misslyckas med vissa saker. Det gäller bara att resa sig igen och bli bättre till nästa gång. Det viktigaste är att man har gjort sitt bästa. Då tror jag det blir bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s