Stensåkra korv och italiensk pasta

Ikväll blev det en god måltid bestående av lyxpasta från Italien (som jag fick av en vän som var där på semester förra året) och två sorter av Stensåkras goda korv, lammkorv och ramslöksgrill. Till det värmde jag en burk med tomatsås spetsad med chili och vitlök. Den var så stark så jag fick blanda i mycket crème fraiche för att mildra styrkan. Till detta hade jag en sallad. En god vän var på besök och vi tyckte båda att det var jättegott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s