Hos Vilma i Sävsjö

Vilma har flyttat hemifrån och bor nu i Sävsjö sen tre veckor tillbaka. Hon har gjort det så trevligt och mysigt i sitt nya hem. Där tror jag hon kommer att trivas riktigt bra. Jag åkte dit på eftermiddagen och vi tog en frisk promenad i den mysiga lilla staden. Vi gick först upp till toppen av Högagärdebacken, en backe lämpad för slalomåkning. Vi passade sen på att gå nerför backen så nu har jag gjort första åket men via apostlahästarna istället för på skidor. Vilma informerade mig om att det finns så gott som allt i Sävsjö: slalombacke, simhall, Boda Borg, bibliotek, tågstation, affärer, frisörer, grundskola, gymnasium m.m. …ja, allt man kan önska. Så har hon en massa kompisar där också och det är ju det bästa av allt.

På kvällen kom Hans, Albin och Malin. Vilma gjorde tacopaj som blev utsökt. Till efterrätt hade hon gjort en riktigt smarrig chokladmousse. Vi spelade spelet Med andra ord. Trevligt att vara tillsammans.

Syskonkärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s