Planterat inför påsken

En underbar lördag hemmavid med mycket jord under naglarna. Jag har gjort det lite påskfint utanför huset. Nu kom den lilla betongskon väl till pass, den som Gunilla gjorde åt mig när vi gjorde betongkrukor förra sommaren. En lila penséplanta blev fin i skon.

Jag har också testat något nytt. Jag fick tips av en vän att plantera tomatfrön från färska tomater direkt i jorden. Jag hade fyra olika sorters tomater hemma och har nu testat att plantera två krukor av varje sort. Detta ska bli spännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s