Torskfilé med pak choy, cashewnötter och brynt sojasmör

Ikväll har jag lagat den första rätten från Linas Matkasse. Det blev torskfilé med pak choy, cashewnötter och brynt sojasmör. Till det serverades picklad rödlök och ris. Det skulle ta 30-40 minuter att laga och för mig tog det 35 minuter så det stämde väl med receptet. Jag tycker att maten blev mycket god. Det var verkligen roligt att bara sätta igång och laga maten som någon annan hade tänkt ut, just för att jag skulle kunna göra en fin måltid ganska snabbt. Jag tycker det såg smakligt och fint ut också, nästan lika fint som på bilden i receptet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s