Söt liten påskkärring

Nu är glada påsken slut och ikväll har jag plockat bort påskpyntet. Denna söta påskkärring blev min på 90-talet. Det är min kära moster Solveig som har tillverkat den. Solveig har arbetat som textilslöjdslärare och har gjort många fina alster. Jag är så glad över denna lilla gumma och sänder alltid några extra tankar till min moster när jag hänger upp den.

Tankarna går också till när jag var barn och vi klädde ut oss till påskkärringar och gick runt i husen hemma i Slättingebygd. Vi fick alltid godis eller någon peng av snälla tanter och farbröder.

2 reaktioner till “Söt liten påskkärring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s