Ugnsrostad kyckling med parmesandressad potatissallad

Jag har lagat den andra maträtten från Linas Matkasse och det blev ugnsrostad kyckling med parmesandressad potatissallad. Jag njuter av att göra denna mat. Det går smidigt och är verkligen gott. Den parmesandressade såsen som jag blandade med potatis, tomat och rödlök var gudomlig. Detta har gett mig ny inspiration, både att laga detta igen men även när det gäller att förnya andra rätter jag brukar göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s