Lunch hemmavid i solskenet

Jag arbetar mycket hemifrån nu och det har sina fördelar. Det är så varmt att jag kan luncha utomhus. Dock behövdes en jacka för det kom kalla vindar. Detta är något jag verkligen njuter av. Som man brukar säga – Små ting kan ge stor lycka. Det känns som att jag njuter av mycket nu: den gamla hemvävda duken jag vävde på 80-talet när jag gick på vävkurs, en god pastarätt som jag gjorde många portioner av för en tid sen (som än finns kvar att ta fram ur frysen), att sitta och skåda upp mot tallarna mitt under arbetsdagen. Livet har mycket att bjuda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s