En vacker liten asfaltsblomma vid vår uteplats

När jag satt och åt lunch fick jag se denna ljuvliga lilla växt mitt bland all asfalt. Så härligt! Så kan det vara med oss människor också. Vi kan växa upp under svåra och torftiga omständigheter men ändå finna den näring som behövs för att växa och blomstra. Vissa tider i våra liv kan vara extra tuffa men vi kan ändå få blomma och ge vidare av vår kärlek och glädje till andra. Jag blev så glad av att se den. Den kanske har så mycket vatten den behöver men för att visa min omsorg och kärlek gav jag den lite vatten direkt från min mugg när jag satt och åt.

2 reaktioner till “En vacker liten asfaltsblomma vid vår uteplats

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s