Trevlig Valborg med sång och god mat

Klassisk morgon i P2 organiserade en digital kör där man fick skicka in sitt bidrag när man sjöng Vintern rasat ut bland våra fjällar. De mixade sen ihop alla 707 röster till en jättekör. Idag spelade de upp sången i radion och lade även upp en video på facebook och instagram. Vi välkomnade våren tillsammans vilket var helt underbart. https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4425&artikel=7463192

Jag tycker det blev jättebra. Ett underbart initiativ av Klassisk morgon i denna speciella tid då vi inte får träffas i stora grupper. Jag filmade och skickade in mitt bidrag häromdagen och jag fick en riktig energiboost bara av det.

Ikväll har jag varit hos min goda vän Eva. Vi har ätit gott och sjungit in våren tillsammans med bondkatten Basse som verkade trivas denna härliga kväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s