Elfa förenklar livet

Jag håller på att organisera om i förråd och garderober. Jag var på K-Rauta idag och köpte fler hyllor och ytterligare en hurts till våra Elfa-garderober. Det gäller att utnyttja allt utrymme och jag insåg att det vore bra att sätta hyllorna lite tätare. Nu är hyllorna på plats och det har blivit massor av extra utrymme i garderoberna i två av våra rum. Nu ska jag fylla upp en del av utrymmet när jag rensar förrådet. Det är så underbart att få detta gjort. En del ska slängas, en del ska skänkas och en del ska ställas på en väl vald plats. Här ska det bli ännu bättre ordning än vad det varit tidigare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s