Lingon och blåbär

Ikväll åkte min goda vän Monica och jag ut i skogen för att plocka lingon. Det var så roligt. Det fanns gott om lingon. Jag tror inte att jag plockat lingon sen jag var barn. Jag har plockat mycket blåbär i höst och fortfarande finns det massor av blåbär. Det bara dräller av dem. Det kändes nästan lite svårt att se alla blåbär eftersom vi inte kan ta hand om dem alla. De bara står där och förfars. När jag hade plockat nästan en hink med lingon så plockade jag blåbär också. Jag ville ha några liter färska blåbär med mig hem även ikväll.

Som vanligt var det väldigt skönt att vara i skogen. Det är så vackert när man ser solen skymta bakom trädtopparna. Livskvalitet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s