Innemysardag med goa Vilma

Min fina bonusdotter Vilma har varit här idag. Vi har ätit och fikat, pratat, slappat, pratat lite till och ätit lite till. Vi hade tänkt ta en promenad men det regnade så vi stannade inne. Det har varit trevligt, rofyllt och mysigt.

Jag har nyligen köpt en ljuslykta med texten together is my favorite place to be. Visst är det så! Att få vara tillsammans med sina nära och kära vänner är väl helt underbart. Att i lugn och ro få sitta och samtala om livet och allt därtill är skönt. Vi är alla kanaler från Gud in i varandras liv och har något att tillföra varandra. En människas själ speglar sig i en annan människosjäl och ett möte sker. Låt oss ta vara på dessa stunder av ro och frid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s