Cykelutflykt ikväll i vårt vackra Jönköping

Jag ville ut och lufta elcykeln så jag bestämde mig för att göra en cykeltur. Solen sken när jag stack iväg strax före kl 18. Jag cyklade först genom Bårarp, en vacker by med böljande kullar. Jag kom ut i Tokarp och cyklade mot Jordbron och Munksjötornet.

Jag cyklade sen vidare söder om Munksjön för att cykla runt sjön denna vackra kväll.

Jag gillar Munksjöpromenaden som också kallas Hälsans stig. Här har jag promenerat och cyklat många gånger och det är lika fint varje gång. Just nu byggs det mycket så vägen leds om lite grand på vissa ställen.

Det är mysigt inne i city vid norra delen av sjön. Där finns gott om restauranger och många människor sitter och njuter av livet på bänkar och trappor.

Jag älskar vårt Jönköping. Här trivs jag och här känner jag mig hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s