Jesus kan förvandla mörker till ljus

Sen en vecka tillbaka har jag gått och sjungit denna sång. Jag känner att jag vill dela den med er alla.

Hur ska vi få stopp på gängkriminalitet? Hur ska polisen lyckas upplösa alla klaner som arbetar brottsligt? Hur ska vi få våldet att avta i vårt land? Hur ska vi lyckas fullt ut med integrationen så att människor trivs och känner sig delaktiga? Hur ska vi få ett bättre samhälle att leva i? Det finns många frågor.

Just nu känns det som att Jesus är den ende som kan förvandla vårt land. Jag läste i min andaktsbok just detta att Jesusnamnet får det onda att ge vika och kallar på det goda till vår hjälp. Numera går jag och sjunger denna sång hela dagarna och jag mår bra av det. Jag vill proklamera Jesus av hela mitt hjärta. Vill du sjunga med så har du texten här.

Namnet Jesus vill jag sjunga, sköna namn som ej förgår. Dig jag vill med frigjord tunga prisa varje dag jag får. Till de unga, till de gamla har det namnet glädjebud. Det kan kalla, det kan samla vilsna barnen hem till Gud.

Refr. Namnet Jesus himlens hälsning, det mitt hjärtas kärlek vann. I det namnet fann jag frälsning, inget annat frälsa kan.

Namnet Jesus skönt det klingar låt det ljuda runt vår jord. Inget annat världen bringar hopp och tröst som detta ord. För det namnet hatet viker, för det namnet ondskan flyr. I det namnet skall Guds rike bryta fram när dagen gryr.

Refr. Namnet Jesus himlens hälsning…

Genom nöden, genom natten lyser härligt Jesu namn. Seglaren på vida vatten leder det till tryggad hamn. Och när sol ej mer skall vara Jesusnamnet lyser än, prisad av en tallös skara prisat högt i himmelen.

Refr. Namnet Jesus himlens hälsning...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s