Konferens på härliga Himmelsby Gårdshotell

Idag styrde jag kosan mot Mantorp och Himmelsby Gårdshotell. Vi på Annonsdax Team Öst har teamträff. Det har varit en jättebra dag. Vi fick några timmar i spa-avdelningen i eftermiddag vilket var ljuvligt. Jag började med att simma 800 meter i 20-metersbassängen i den romerska simhallen. Jag var ensam i bassängen nästan hela tiden vilket var helt underbart. Så var vi i bubbelpoolen och i saltbastun. Att vara på spa är verkligen avkopplande.

På kvällen intog vi en trerätters middag. Till förrätt serverades kantarellsoppa med ostgratinerad varm smörgås.

Huvudrätten var baserad på köttbiten pluma som har mycket insprängt fett. Pluman är en saftig och mör fjäderformad detalj från grisens framdel. Den är sedan länge en uppskattad delikatess i det spanska köket. https://svensktkott.se/om-kott/styckdetaljer/gris/pluma/ Till det serverades olika läckerheter. Till dessert fick vi en uppfriskande blandning av äpplemos, granola, fudge och något gräddigt.

Jag fick en egen svit. Här har jag det jättebra och jag har svängrum.

Jag har varit här flera gånger tidigare både privat och med arbetet. Jag älskar verkligen denna plats. Maten är fantastiskt och spa-avdelningen är härlig. Här hittar du mer info om härliga Himmelsby Gårdshotell. https://himmelsbyspa.se/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s