Fin morgon i Himmelsby

Dagen började med en 30 minuters snabb promenad tillsammans med Linda och Frida. Det var ganska svalt på morgonen och vi fick uppleva solen gå upp bakom trädtopparna. Sen intog vi en god hotellfrukost. Att avnjuta frukost på hotell är alltid gott och trevligt.

Efter frukost och förmiddagskaffe var det dags att åka hemåt. De andra åkte runt 10-tiden men själv satt jag kvar till kl 12.00. Jag hade vissa saker som behövde fixas och så utnyttjade jag tiden maximalt och kunde köra hem medan det var lunchtid för att sen hinna arbeta några timmar på eftermiddagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s