Myskväll med mamma framför TV:n

Idag har jag grejat hemma hos mamma hela dagen. Jag hittade tre påsar med rabarber i frysen. Jag tror de har legat där ganska länge så jag tog upp dem och gjorde rabarbermarmelad som blev fantastiskt god. Jag har gjort den tidigare i höst hemma i Jönköping och jag älskar den. Roligt att mamma gillade den också! Det är bra att rensa ibland. Just nu mår inte mamma bra och hon lagar nästan ingen mat alls så det är bra att rensa och använda det som finns i frysen. Jag hittade krusbär också. De var helt ok så jag gjorde krusbärskräm som vi har ätit ikväll. Jag tror det är första gången jag gör krusbärskräm och vi tyckte den var god.

Ikväll har vi haft myskväll framför TV:n. Så skönt att bara ta det lugnt! Vi har mestadels tittat på Kanal 10 som är mammas favoritkanal. Det är en kristen kanal som har varit till oerhört stor glädje och välsignelse för mamma under många år. https://kanal10.se/ På kanal 10 får vi se och höra människor berätta vad Jesus har gjort i deras liv och det är verkligen uppbyggligt. Det är inspirerande att höra människor berätta hur deras liv har förvandlats till det bättre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s