Julinspiration med mycket glädje

Min goda vän Bodil driver företaget Bring Beauty. Hon vill förmedla skönhet till sin omvärld och det är exakt vad hon gör. Hon gör fantastiskt vackra blomsterarrangemang. Hon dekorerar och skapar av blommor och växter blandat med olika slags naturmaterial. Hon använder också tygband, second hand-prylar och nya saker. Det är en fröjd för öga och själ. Man mår bra helt enkelt.

Vill du bli riktigt julinspirerad? 😊 Då ska du följa med på ett julevent som Bring Beauty anordnar i Gustav Adolfs Bygdegård utanför Habo. Florist Bodil Pettersson delar med sig av sina bästa jultips. Det kommer att bli en julinspiration du sent kommer att glömma.

Du kan läsa mer om juleventet och även boka din biljett här. https://www.bringbeauty.nu/julevent.html

Hoppas vi ses den 3 december kl 18.00. Först till kvarn! Det finns bara 50 platser i en lokal för 120 personer eftersom det är coronasäkrat. Välkommen! ❤❤❤ Själv kommer jag att vara med hela kvällen. Det ska bli så roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s