8 november – min födelsedag

Jag har haft en jättefin dag. Den började med att jag var internetvärd på den digitala gudstjänst som sändes från Pingstkyrkan i Jönköping. Jag är med som värd var tredje söndag. Min uppgift är mestadels att be för den som önskar det. Jag tycker detta är så fint på allt sätt. Nu när många kyrkor är stängda finns det andra möjligheter. Pingstkyrkan i Jönköping livesänder en gudstjänst varje söndag kl 10.30. https://pingstjonkoping.se/ Välkommen att vara med! Vill du att någon ska be för dig så klickar du bara på knappen att du önskar förbön så kommer du in i ett privat chattrum med en person som gärna ber för dig och dina behov. Det är välsignat och det händer alltid något när man ber.

På eftermiddagen styrde jag kosan mot Nybro där mamma bor. Jag har möjlighet att arbeta hemifrån så nu ska jag under tre dagar arbeta från Nybro istället för från Jönköping. Igår när jag lagade mat inför lördagskvällens bjudning gjorde jag dubbelt upp av allt för att kunna ta med till Nybro och bjuda mamma och hennes grannar på kvällsmat De är så underbara och jag är så tacksam för den härliga gemenskap de har.

Vi hade en jättetrevlig kväll tillsammans. Jag hade sagt till mamma att hon absolut inte fick säga att jag fyllde år för då skulle de känna sig tvungna att köpa en present men hon hade sagt det ändå. Jag fick en stor och fin amaryllislök av dem. Det kommer att bli en rosa amaryllis. Vilken precision! I torsdags fick jag två amaryllislökar av maken varav den ena var röd och den andra vit.

Vi drack kaffe och åt citronmarängtårta.

3 reaktioner till “8 november – min födelsedag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s