Julpyntat idag

Jag gillar julen och julpyntar redan till Första advent. Jag tycker att tiden går så fort när det är jul så jag vill börja njuta av allt mysigt redan nu. Då blir hela adventstiden så stämningsfull och det blir ingen stress med julpynt när julen närmar sig eftersom det redan är klart. Istället kanske jag spär på med lite pynt till – något nytt pyssel kanske.

Det tar lite tid när jag ska pynta för jag passar på att damma ordentligt överallt, stryka juldukar, göra julgrupper och fixa med diverse saker. Det tar sin lilla tid men det är det värt och städa måste man ju ändå göra ibland.

Nu när allt är klart går jag här och njuter. Det är verkligen fint. Jag älskar det.

När vi gifte oss fick vi denna vackra ljuskrona av våra goda vänner Ingegerd och Valle från Korsberga. Den står alltid framme och varje jul fyller jag den med röda julkulor. Det är så vackert.

Jag har två kära ägodelar som jag fått av min moster Solveig som är textilslöjdslärare. Dessa dekorationer har hon gjort och jag tar fram dem varje jul och tänker då lite extra på henne. Hon bor i Kalmar och vi ses ibland. Det är roligt med saker som påminner om nära och kära.

Fortfarande har jag kvar en del tomater från årets tomatskörd. Jag tycker de smälter in så fint bland julpyntet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s