Glada bokens orkester mötte jag live för första gången ikväll

Ikväll tog min vän och syssling Britt-Marie och jag en kvällspromenad. Jag föreslog att vi skulle ta lite roliga julbilder så vi gick till torget. När vi var klara med vårt fotograferande så dök en härlig överraskning upp – Glada bokens orkester. Jag har aldrig hört dem live eller träffat dem trots att de finns i min barndomsstad Nybro. Det var min moster Barbro som tipsade mig om dem för några år sen efter att hon hört dem sjunga och spela i Nybro Folkets Hus.

Jag blev så glad när jag fick se dem och gick fram och hälsade förstås. Vi pratade lite grand och jag bad om att få vara med på en bild tillsammans med dem. Roligt! Vi sjöng också en sång tillsammans – Stad i ljus. Det passade bra att sjunga just den sången på ett vackert upplyst Nybro torg.

Glada bokens orkester startade som en studiecirkel på ABF i januari 2017. Det är en del av Daglig verksamhet. Jag har lyssnat mycket på Glada boken för jag tycker de är ett härlig gäng. Just nu har de en adventskalender med trevliga luckor varje dag. Det är den ljuvliga livsglädjen jag tycker så mycket om.

Vill du läsa mer om Glada bokens orkester och kanske lyssna på dem så titta in på deras Facebooksida: https://www.facebook.com/groups/1696984623749827/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s