Sista korten på mamma

Detta kort tog jag på julaftonskvällen innan vi skulle sova. På juldagsmorgonen trillade mamma när hon skulle stiga upp på morgonen och sedan dessa har hon varit sängliggande. Hon har blivit sämre och sämre. I måndags fick vi en vårdsäng och i onsdags kväll satte de in nattvak. Hon har blivit så otroligt gammal och skröplig. Förändringen är mycket påtaglig. Hon har inte lång tid kvar i livet. Jag är så glad att jag tog dessa foton på julaftonskvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s