En vinst från tidningen DAGEN gjorde mig glad

Vilken härlig vardagsglädje som infann sig idag då jag tömt postlådan! En vinst i tidningen DAGENS adventskalender. 😃 En minut om dagen – en andaktsbok i twitterformat av Håkan Arenius. Den kommer säkert att leda till många goda tankar! Tack tidningen DAGEN och Tack Libris Förlag! 🤗🤗

Jag hade glömt att jag tävlat. Jag tävlade nog bara en dag och det gav resultat. Jag gillar tävlingar och när jag vinner är det förstås extra kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s