Seger

Dessa fem bokstäver, S E G E R, gav jag mamma i present en gång. Seger – vi är segrare. Jag tog dessa bokstäver med mig hem och har nu placerat dem i köket/allrummet. Jag tycker det är så bra att påminna mig om detta varje dag.

Jesus vann seger när han dog på korset. Denna seger gäller för dig och mig idag. Han vann seger över synden och döden. Jag älskar följande bibelord från Johannes 11:25. Jesus sade: ”Jag är uppståndelsen och livet. Den som tror på mig ska leva om han än dör, och den som lever och tror på mig ska aldrig någonsin dö.

Genom tron på Jesus har jag evigt liv och det vill jag kalla seger.

För jag är viss om att varken död eller liv, varken änglar eller furstar, varken något som nu är eller något som ska komma, varken makter, höjd eller djup eller något annat skapat ska kunna skilja oss från Guds kärlek i Kristus Jesus, vår Herre. Romarbrevet 8:38-39.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s