Råstuvade morötter med isterband

Jag har det riktigt bra här. Idag frågade Sigbritt om hon fick bjuda på lunch. Jag tackade ja så klart. Hon bjöd på råstuvade morötter med isterband och råstekt potatis. Jag prisade denna mat och hon berättade att hon hade receptet i en gammal receptbok med hälsokost. Hon tog fram den och jag fick se att exakt denna bok hade mamma också och den tog jag med mig till Jönköping när jag åkte hem förra gången. Någon gång framöver ska jag laga råstuvade morötter efter detta recept. Hälsokostboken kanske är en riktig guldgruva.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s