Dukar, dukar och ännu fler dukar

Jag har gått igenom mammas alla dukar och löpare och det jag inte vill ha kommer att skänkas. Jag har lagt det i en säck som nu är överfull. Ikväll kom Inga och Sigbritt in för att välja vad de ville ha. Det blev en jätterolig stund. Medan de satt och gick igenom hela säcken rensade jag fler hyllor och sorterade det som skulle till textilåtervinning, skänkas eller packas för att följa med till Jönköping. På bilden nedan har Sigbritt hittat en duk el skynke som kommer från mormor och morfars hem. Hon kände igen själva stilen. Det dök upp så många härliga minnen. Både Inga Sigbritt hittade en hel del som de ville ha, jätteroligt! Vi har haft det riktigt tokroligt ikväll och skrattat massor. Så skönt för själen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s