Skidåkning i trädgården

Efter jobbet tog jag på mig pjäxorna för att åka skidor i trädgården. Jag kände mig så feg och hade dålig balans när Monica och jag var vid Hallbystugan så nu ville jag träna balansen. Jag åkte helt enkelt nedför slänten i trädgården. 😄 Det gick jättebra och var en lagom träning till att börja med. Jag trillade inte en enda gång idag. Jag kom riktigt långt. Tur att det är avstånd till nästa hus! 😂 En granne gick förbi så jag bad henne filma. Det är ett kul minne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s