Att älska någon…

Följande tänkvärda budskap finns idag i min kalender Tankar om Livet 2.

Att älska någon är… att bry sig om, att dela med sig, att stå ut, att anstränga sig, att förändras – tillsammans.

Jag tycker detta är bra men vad innebär det egentligen att älska någon? Ibland har jag tänkt att om man verkligen älskar någon så vill man den personen väl, lika väl som man vill sig själv. Man blir glad över dennes framgångar och när den personen mår bra. Det behöver inte bara vara den kärlek som finns i ett parförhållande utan det gäller även kärleken till föräldrar, barn, syskon, släkt och vänner.

Jag fastnade för orden att stå ut. Ibland är det inte lätt med relationer men man får helt enkelt lära sig att stå ut, man får träna sig i detta. Jag tycker också det är fint att man kan få förändras tillsammans. Allt verkligt liv är förändring. Förändring är det enda som är konstant. Att få förändras tillsammans är spännande men det är viktigt att båda vill. Det händer mycket med oss i förändringprocessen.

Är du villig att förändras? Jag hoppas att du svarar ja på den frågan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s