Härlig hemmadag i vårsolen

Idag har jag haft en underbar dag här hemma. Jag sov ut och vaknade utan väckarklocka, det är så skönt. Efter en lugn frukost gick jag ut för att kolla temperaturen vid husknuten. Jag ville slappa i solstolen en stund idag. Solen sken och det var helt underbart. Jag insåg att det var dags att plocka bort den mysiga vinterbelysningen som lyst så vackert sen första advent. Det var snabbt och lätt gjort.

Sen intog jag halvryggläge i solen och bara njöt. Härliga vilodag! Efter någon timma fick jag flytta till balkongen för att följa solen. Det blev snabbt kallt i skuggan. Jag åt goda rester till lunch och sen slumrade jag gott i solen. Jag har precis börjat läsa boken Dolda diamanter av Jentezen Franklin. Än så länge tycker jag den är jättebra och förmedlar livsvisdom. Ser fram emot att få läsa den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s