Telefonpromenad med vännen Mia

Min vän Mia i Billdal och jag tog en promenad efter arbetet. Så trevligt att kunna promenera tillsammans och få en uppfriskande pratstund via telefon. Eftersom vi båda är med i Viktväktarna just nu blev det mycket prat om nyttig och god mat. Det är så bra att kunna tipsa varandra om goda och nyttiga grejer.

Jag vandrade här i Hovslätt i härliga miljöer. Korna är så vackra där de betar på ängar och kullar. Jag kände mig så tillfreds och glad när jag kom hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s