En smak av citron

Jag är testpilot för Arlas ”Superkrämig grekisk yoghurt citron low fat”, 0% fett. Det var en positiv upplevelse och den var godare än vad jag hade tänkt. Frisk och lite syrlig smak, en perfekt efterrätt eller som mellanmål. 👍 Följer du Viktväktarnas lila linje så innehåller den 1 point per dl. Jag hade egentligen ätit hela min dagsranson och lite till men när den är så pointsfattig gör det inte så mycket. Jättegott helt enkelt! 👍 Den kommer jag att köpa igen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s