Endast några blomster kvar i min lilla oas

Nu är det snart vinterbonat och klart i trädgård och på uteplats. Jag låter rosorna vara kvar en tid till innan jag förbereder dem för vintervila och sveper in dem i säckväv. Min bollkrysantemum är fortfarande fin och lyser upp tillsammans med lyktan.

Det är ändå en viss känsla när allt börjar bli klart för vintern. Både växterna och vi människor behöver nog lite vintervila. Själv vill jag prioritera att läsa böcker nu när höstmörkret blir allt intensivare och jag har mer tid inomhus. Vem vet, det kanske kan bli lite tidningar om växter och trädgård också så att jag blir riktigt inspirerad när våren är i antågande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s