Årsbudgeten för 2021 nåddes idag

Idag, den 21 oktober, firar jag mig själv för att jag är klar med min årsbudget för 2021. Grattis Helen! Bra jobbat! 👍 Jag vet att flera andra har varit klara länge men jag jämför mig bara med mig själv och är sååå glad. Det bästa året hittills – All time high! Jag köpte mig en Krysantemum ‘Rock & Roll’ för nu är det verkligen Rock’n Roll. 😅

Jag är så tacksam för mitt arbete. 🙏💙 Det är roligt, givande, utvecklande och spännande. Schibsted är alltid i framkant och erbjuder det allra senaste. Nu blickar jag framåt mot 2022 och arbetar med nya årsavtal med mina kunder.

21-10-21 Lite magiskt är det allt idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s