Fridfull helg!

Jag tog en kvällspromenad och hann se både det ena och det andra under min vandring här i samhället. På söndag är det den 31 oktober och då firas Halloween. Spöken, dödskallar och annat var upphängt på dörrar och staket. Jag gillar inte detta. Jag firar Halloween på mitt eget lilla sätt. Jag har en ängel stående vid ytterdörren intill krukorna med höstplanteringar.

Här inne har jag en orange hörna. Ringblommorna sjunger nu på sista versen men de passar fint in här. Så ljuvligt att de blommar fortfarande!

Jag har laddat upp med mycket lösgodis ifall det kommer några barn och ringer på. Så klart att barnen i grannskapet ska få godis om de är ute och leker ”bus eller godis”. Egentligen gillar jag inte att man hotar med bus om man inte får godis men jag gillar barnen och vill gärna glädja dem. Det har varit tre barn här ikväll och knackat på. Jag tror det kommer fler i helgen.

På min vandring runt Tallkullen stannande jag till och fascinerades över de fina silhuetterna mot den vackra kvällshimlen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s