Det finns kraft uti bedjande händer

Ikväll bjuder jag på en sång som handlar om att det finns kraft uti bedjande händer. 🙏 Svaren ges på vår väg och änglar kommer med bud. Vi förstår inte allt men vi får lita på att Jesus ger oss allt i sin tid. Så tryggt att veta! 😊

Min goda vän Susanna och jag ska åka till Töllsjö imorgon och medverka på en gudstjänst på EFS. Hon ska predika och jag ska sjunga. Hon ville att jag bl a skulle sjunga den här sången så nu har jag tränat några gånger. Texten är fantastisk.

Vill du sjunga med så har du texten här.

Det finns kraft uti bedjande händer

1. Det finns kraft uti bedjande händer. Fastän händer svaga och små. När mot allmaktens Gud du dig vänder, har han lovat att svar du skall få.

Refr. Svaren ges på vår väg, änglar kommer med bud. Om det dröjer, dock fram de skall nå, ty det lovade löftenas trofaste Gud: Bed till mig och du hjälpen ska få.

2. Du som ber för ditt barn, dina kära, knäpper händerna år efter år. Om du tålmodets läxa får lära, himlens bönesvar en gång du får.

Refr. Svaren ges på väg, änglar kommer med bud…

3. Det finns kraft uti bedjande händer, när i Frälsarens namn du får be och när Herren sitt välkomstbud dig sänder varje bönesvar klart du skall se.

Refr. Svaren ges på väg, änglar kommer med bud…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s