Min älskade stringhylla är nu på plats

Oh, vad jag har längtat efter att få upp den gamla stringhyllan. Den har legat i mitt förråd ett antal år. Jag är lite osäker på om den kommer från mormor och morfars hem eller från mammas och pappas hem men nu är den i alla fall min och jag har satt upp den.

Jag får se vad jag ska placera i den. Det kanske blir en del små böcker med positiva budskap och affirmationer som är bra att ha synliga. Man behöver sannerligen boosta sig med allt som är positivt och uppbyggligt.

En del prydnader kan också vara trevligt att ha framme. Jag börjar så här och justerar efter hand. Jag bara njuter. Jag tycker att den är så fin. Det är väl alla gamla minnen hemifrån också som gör att det känns extra bra att den nu hänger här. Under min uppväxt bodde vår familj i samma hus som mormor och morfar och hyllan har alltså funnits där någonstans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s