Ugnsbakad torskrygg på en bädd av fullkornstagliatelle och ratatouille

Jag tyckte att jag fick till dagens lunch här hemma riktigt vacker. 😃 Det är bara rester men jag tyckte det blev så inbjudande att det var värt ett foto. Följande finns på min tallrik: ugnsbakad torskrygg, fullkornstagliatelle, ratatouille samt en sallad med broccoli, blomkål och morötter. Gott och hälsosamt! 👍 Det sägs att vi är det vi äter så det gäller att boosta sig med en massa nyttigheter. Då är det okej om det även slinker ner lite onyttigheter då och då. Efter lunchen tog jag kaffe och en underbar mjuk kaka. Mums! Så bra jag har det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s